понеделник, 23 февруари 2009 г.

Hei Ho

Mnogo praznici se zanizaha, ta zatova ne sam pisala tolkova otdavna:)
Kato zapo4nem s bad look/luck partito, za koeto vsi4ki sa 4uvali pokrai facebook i prodyljim s Trifon Zarezan, pyrvi za vsi4ki osven men i kato vsqko novatortvo i tova be prieto s buren entusiazym, ima6e i malko umora ot predniq den, no pone ne be6e rozovo-syrcat den na liubovta i salzlivite istorii. Az kato vyrl protivnik na celata syrcevidna industriq ne podarih ni6to na svoq izbrannik, no polu4ih 6okolad4e/otkradnato po negovi dumi/ i onova ne6to deto se pravqt sapuneni mehur4eta s nego:) Raznocvetnite balon4eta izglejdat vyl6ebno na fona na studenite snejni i prazni ulici:)
Sled tova ima6e ve4er na italianskata kultura, mnogo socialno sybitie, pri koeto v obiknoven koridor 5o 4oveka i 2 masi pravqt malka barikada, kato horata se stremqt da se dokopat do kolkoto se moje pove4e ot pastata i vinoto na masata, a masite se opitvat da spinat vseki, koito iska da se izmykne ot 4ove6koto mele.
V sybota ima6e i ve4er na karnavala, tam az se podvizavah taka:

nosyt e kraden:) JP se razhojda6e oble4en kato irlandski ciganin imitiraiki Brat Pit v Gepi, ama mai ne mnogo hora shvanaha:) Zatova pyk toj lyje6e nared, 4e djogingyt e izobreten prez 80te, predi tova horata ili vyrveli ili ti4ali, ta imali nujda ot dosta vreme i trenirovki, za da go shvanat i bednoto mom4e /preoble4eno kato sportist/ povqrva cqlata istoriq.
Trqbva da priznaq priqtelqt mi e lyjec, sled kato 4uh istoriqta kak za da ne hodi na u4ili6te e pro4el simptomite na spukan apandesit, inciniral go e i dobrovolno se e podlojil na operaciq da mu go izvadqt, sled koeto upoikata mu e bila v pove4e i e ostanal o6te sedmica v bolnicata, toj go razkazva sqka6 e nai-vseloto ne6to na sveta, na 12 toj ve4e e bil zyl genii, koito ne iska da hodi na u4ili6te!
Ako se 4udite koi e tozi prizrak zad men, tova e Bret, toi e smesica mejdu Orfe.. nqkoi si ot matricata i pylen oligofren/ ne moje da se vidi , no toj ima lilavi 6orti zapasani do podmi6nicite/

V4era imahme i gei filmi ve4er, sastoq6ta se v gledane na Planinata Broubek na nemski /po pro 7/ kato na kraq JP proroni nqkolko sylzi za ne6tasnata liubov na tezi zdravi myjagi. Trogatelno! Znam!

Няма коментари:

Публикуване на коментар