петък, 2 декември 2011 г.

Олимпос

Първото ни обшто пътуване:)

Ех тук живях аз! Мястото беше много хипи и пълно със смахнати западняци, които под tree house разбираха къшта на дърво/в резултат на подвеждаштия ПР на мястото/, не дървена къштичка каквито имаше в действителност, е имаше 1 на дърво, но аз не бих живяла вътре :)

А това е Паулин, тя е немска девойка, която е тук за Еразъм и на този фотос се катерим из руините. По едно време мислейки си , че говоря на нея, започнах да разказвам на някакви британски туристи за музея на мозайките в Добрич, малко се сепнах като открих грешката си, но те казаха, че им е интересно, бяха добра публика:)

Хипи дървените къштурки си имаха много пилета, които се разхождаха наоколо, аз разбира се се опитах да пипна едно пиленце, което беше с 1 кокошка с 7 други пиленца и в суматохата се надявах да го погаля, ама къде ти кокошката беше много бърза, за штастие аз се отървах невредима :)

А това лЮбовно обяснение открихме, след като се загубихме на баира и вместо да излезем на пътеката подехме по едни чукари с риск за живота на тези от нас, които бяхме по хлъзгашти се сандали. Ето на оцелях и мога да споделя тази романтика:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар